Skip to content

Ügyintézés Azonnal

logo-kicsi-gold

ugyintezesazonnal.hu

Csoportos konzultáció cégek számára

Tisztelt Ügyvezetők/ Munkaügyi vezetők/ Könyvelők

 Ön vezetőként tudni szeretné illetve munkatársait (csoportosan esetleg személyre szabottan) tájékoztatni, hogy milyen jogosultsági feltételei vannak a nők kedvezményes (40 év után járó) öregségi nyugdíj vagy a korhatár elérését követő nyugdíjba vonulásnak, illetve a nyugdíjszerű ellátásoknak?

Szeretné azt, hogy az Önnel/ Önökkel együtt dolgozók tájékoztatva legyenek, hogy milyen lehetőségek illetve egyéb feltételek alapján tudják legjobbat kihozni a nyugdíjukból, ebből kifolyólag a nyugdíjba vonulás előtt mennyi idővel érdemes előre tervezni? A cég illetve a munkavállaló közösen együttműködve, mit tudnak annak érdekében tenni, hogy a ledolgozott évek alapján az érintett dolgozók a számukra legkedvezőbb összegű ellátásban részesüljenek?

Érdemben szeretné, hogy a cégben dolgozók felkészülnének, értesülnének arról, hogy milyen összegű nyugdíjra számíthatnak? 

A jövőben ezzel is biztosítva a munkaerő létszámának szinten tartását, valamint nyugdíjasként tovább foglalkoztatással, ezzel is költséghatékonyabbá téve a cég működését. 

A csoportos tájékoztatás történhet, előjegyzett időpontban irodánkba, illetve az Ön/Önök által megjelölt helyszínen, valamint online platformon is. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és részletesen tájékoztatjuk az igénybe vehető csoportos szaktanácsadás lehetőségéről, annak módjáról, időpontjáról és feltételeiről. 

 Készséggel állunk rendelkezésre, csoportos szaktanácsadáson kívül előzetes nyugdíjszámítással, nyugdíjtervezéssel, teljes körű nyugdíjügyintézéssel valamint az ehhez kapcsolódó jogorvoslat lehetőségekkel.

Vegye fel velünk a Kapcsolatot

Bízza ránk nyugdíjügyeit

NYUGDÍJ ügyek

Szatmáry Tünde Katalin

Töltse ki az űrlapot! 24 órán belül válaszolunk. Az összes mező kitöltése kötelező!


    error: A tartalom védett.