kényelmi szolgáltatásaink

Általánosan sok információt lehet  hallani, olvasni  különböző fórumokon az optimális nyugdíj igényléshez kapcsolódóan. A nyugdíjba vonulás egy fontos életszakasz lezárásához kapcsolódó döntés, ami komoly megfontolást igényel, és ebből eredendően számos kérdést vet fel az igénylő részéről, ezért fontos az időben szakirányú tájékozódás. 

Számtalan kérdés merülhet fel, hiszen a nyugdíj igénylést bonyolult jogszabályok határozzák meg, amelyek szigorú feltételekhez kötöttek pl:

  • Milyen esetben kell szüntetni a biztosítási jogviszonyát nyugdíjba vonuláskor?
  • Hány év elismert szolgálati idő szükséges a nyugdíj igényléséhez?
  • Milyen kereseti adatokat vesznek figyelembe és mely időponttól a nyugdíj összegszerű kiszámításánál?
  • Önnek mit kell ellenőrizni, ha megkapja az öregségi vagy egyéb ellátásra épülő megállapító határozatát-ha nem ért egyet a határozat tartalmával -akkor milyen jogorvoslattal élhet?

Szakember lévén sok éves gyakorlat és szakmai ismeretek alapján könnyebb felvázolni a nyugdíjba vonulás lehetőségeit, illetve kiszámolni a várható nyugdíj összegét.

Javasoljuk, hogy nyugdíjba vonulás előtt kérje ki szakember tanácsát személyre szabottan – amely történhet személyesen irodánkban, vagy önnek megfelelő egyéb formában pl: mailben vagy telefonon. Szaktanácsadás –minden esetben az előzetes hivatal által kiadott jogerős adategyeztetési határozatban szereplő adatokra épül. 

Kiemelten ajánljuk nyugdíjba vonulás előtt, mivel így a várható nyugdíja összegével még az igénylés előtt szembesülhet. Ennek alapján meg lehet határozni, hogy önnek melyik a kedvezőbb időszak a nyugdíj igényléséhez, illetve mekkora összegű kereset kell a kitűzött nyugdíj összeg eléréséhez.

Éljen a lehetőséggel és vegyen igénybe szaktudásra épülő személyre szabott szaktanácsadási szolgáltatásunkat. Így pontosan fel tud készülni a nyugdíjas éveire és határozott döntést hozni a nyugdíjba vonulás időpontjával kapcsolatban.

Vegye fel velünk a Kapcsolatot

Bízza ránk nyugdíjügyeit

NYUGDÍJ ügyek

Szatmáry Tünde Katalin

Töltse ki az űrlapot! 24 órán belül válaszolunk. Az összes mező kitöltése kötelező!