Skip to content

Ügyintézés Azonnal

logo-kicsi-gold

ugyintezesazonnal.hu

Tisztelt Hölgyek / Urak

Signature-2.png

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Köszöntjük Önöket, ajánlom figyelmükbe nyugdíj és egyéb hivatali ügyintézéshez kapcsolódó szolgáltatásainkat. Tevékenységeinkkel kapcsolatos szemléletmódunk, garanciát nyújt a megbízói igényekhez és elvárásokhoz igazodó megrendelések kifogástalan teljesítéséhez. Számos referenciával és sok elégedett ügyféllel rendelkezünk.

Jómagam közel 24 éve foglalkozom hazai és nemzetközi teljes körű nyugdíj ügyintézéssel, ehhez kapcsolódó szaktanácsadással, adategyeztetési eljárás lebonyolításával, valamint előzetes nyugdíjszámítással. Kiemelt jelentőséggel bír a nyugdíjmegállapító határozatra épülő tájékoztatás, és ehhez kapcsolódó felülvizsgálati kérelem. Régebben sokat foglalkoztam nyugdíjjal kapcsolatos igények elbírálásával, ennek köszönhetően átlátom a tejes nyugdíj igényléséhez kapcsolódó folyamatot a hivatal, és az ügyfél szemszögéből egyaránt.

Kolleganőmmel együtt szakmai, és gyakorlati tudásunkat napra kész jogszabályi ismeretekkel bővítjük, a változásokat folyamatosan nyomon követjük. Számos cikkemben tájékoztatom az állampolgárokat a nyugdíjigényléshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókról gyakorlati aspektusból megközelítve.

Fontos számunkra, hogy a hozzánk forduló ügyfeleknek, (személyre szabottan) a gyakorlatban is segítséget tudjunk nyújtani – vagy megbízás esetén, helyettük el tudjuk járni– hazai és nemzetközi nyugdíjazással, kapcsolatos ügyintézés során, minden esetben ügyfél érdekeit képviselve.

A megbízói igények teljesítésében magasan képzett szakemberek vesznek részt, valamint az egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatos feladatokat külön munkatársak látják el.

Minden hozzánk forduló ügyfélnek, (megbízási szerződés keretén belül) garanciát vállalunk (nyugdíj és egyéb hivatalosan ránk bízott ügyek szakszerű) lebonyolítására.  Javasoljuk, hogy forduljon hozzánk, mielőtt olyan fontos és egy életére meghatározó döntést hoz, mint a nyugellátás igénylése, és ebből kifolyólag a munkájának végérvényes befejezése. Javasolt, hogy az igénylési folyamat előtt, kérje nyugdíja előzes számítását így nem érik meglepetések a nyugdíjmegállapító határozat kézhezvételét követően. Amennyiben ön rendelkezik nyugdíjmegállapító határozattal, de kevésnek találja a határozatban megállapított nyugdíj összeget, úgy (indokolt esetben) kérheti annak felülvizsgálatát (hiszen soha nem késő). Önnek az a dolga, hogy élvezze, a gondtalan nyugdíjas éveit, a többit bízza ránk, mi megóvjuk a bonyolult jogszabályokra épülő ügyintézés nehézségeitől. Várjuk személyes megbeszélésre, előzetes nyugdíjszámításra, teljes körű (hazai és nemzetközi) nyugdíj és számos egyéb hivatali ügyintézésre ügyfélbarát irodánkban, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítva.

Külföldön élő ügyfelek részére távügyintézés keretein belül tudjuk biztosítani valamennyi szolgáltatásunkat. 

Javasoljuk, hogy forduljon hozzánk mielőtt olyan fontos és egy életére meghatározó döntést hoz, mint a nyugellátás igénylése, és ebből kifolyólag a munka végérvényes befejezése, úgy a nyugdíjba vonulás előtt kérje nyugdíja előzes számítását, így biztosan nem érik meglepetések.

Várjuk Önöket, forduljanak hozzánk bizalommal! 
Szatmáry Tünde Katalin

Signature-NA.png

Németh ágnes

Hazai és nemzetközi társadalombiztosítási szakértő

Kormányhivatalnál eltöltött, több mint tíz éves munkám során szerzett, szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkezem. Feladataim közé tartozott, többek között a hazai és nemzetközi társadalombiztosítási ügyintézés és ehhez tartozó egyéb feladatok. Európai Egészségbiztosítási Kártya beszerzése, és CSOK otthonteremtési kamattámogatáshoz jogviszony igazolás igénylése. Bízza rám, hivatali ügyeinek intézését és Önnek nem kell több órát sorban állnia, a drága idejét elvesztegetnie, én elintézek és megoldok mindent Ön helyett. Kormányhivatalnál eltöltött éveim során éppen elég szakmai, gyakorlati tapasztalatra tettem szert, így Önnek az ügyét gördülékenyen és zökkenőmentesen tudom elintézni.

Várjuk Önöket, forduljanak hozzánk bizalommal! 
Németh Ágnes

error: A tartalom védett.