Skip to content

Ügyintézés Azonnal

logo-kicsi-gold

ugyintezesazonnal.hu

Tisztelt Hölgyek / Urak

Signature-2.png

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Köszöntjük Önöket, figyelmükbe ajánlom hazai és nemzetközi nyugdíjhoz kapcsolódó szolgáltatásainkat. Tevékenységünkkel kapcsolatos szemléletmódunk, garanciát nyújt a minket megbízó ügyfelek személyes igényeinek és elvárásainak megfelelően. 

Közel 27 éve foglalkozom hazai és nemzetközi teljes körű nyugdíj ügyintézéssel, ehhez kapcsolódó szaktanácsadással, adategyeztetési eljárás lebonyolításával, valamint előzetes nyugdíjszámítással. Havi rendszerességgel jelennek meg nyugdíjtémájú cikkeim, amelynek fő célja, hogy a nyugdíj előtt állóknak szakmai segítséget, tájékoztatást adjak és ennek megfelelően a legjobb döntést hozzák meg arra vonatkozóan, hogy mire érdemes a különböző nyugellátások igénylésnél figyelni.

Nyugdíj előtt állók, sok esetben maguk kezdenek a nyugdíj igényléhez kapcsolódó ügyintézésbe, mert úgy gondolják, hogy a szükséges formanyomtatvány kitöltése beadása majd a hivatal által hozott határozat rövid és egyszerű folyamat. Ami egy átlagember számára átlátható és érhető. Vannak, akik maguk vágnak bele az ügyintézésbe, viszont a jogszabályok szövevényes útvesztőjében könnyen eltévednek, sőt nem tudják ellenőrizni a bonyolult szabályok miatt a kereseti adatokat és így a végleges nyugdíj összegét sem.

Heti rendszerességgel a hivatal ügyfélszolgálatán végzett ügyintézés során szembetűnő számomra, hogy a nyugdíjhoz kapcsolódó ügyintézés során nem tudják az ügyfelek, hogy melyik nyugdíjba vonulási időpont előnyös számukra, illetve milyen összegű nyugdíjra számíthatnak. Ezen kívül gyakran merül fel kérdéséként, hogy miért kevesebb a végleges nyugdíj, mint amire számított?

Tapasztalat illetve a napi gyakorlat szerint az ügyfelek akkor szembesülnek a nyugdíjazási nehézségekkel, amikor megkapják a nyugdíjmegállapító határozatot és számukra nem egyértelmű, hogy miből lett kiszámolva a kezdő nyugdíjuk összege. Kevesen tudják, hogy a nyugdíjmegállapítását számos lépcsőzetes egyeztetési folyamat előzi meg, amelynek célja a szolgálati idő és kereseti adatok ellenőrzése illetve határozatba történő elismertetése.

Nyugdíjigény elbírálóként sokat foglalkoztam nyugdíjjal kapcsolatos igények elbírálásával, ennek köszönhetően átlátom a tejes nyugdíj igényléséhez kapcsolódó folyamatot a hivatal, és az ügyfél szemszögéből egyaránt, mivel a szakmai és napi gyakorlati tapasztalataim szerint számos élethelyzettel és életúttal találkozom.

Fontos számomra, hogy a hozzánk forduló ügyfeleknek, (személyre szabottan) a gyakorlatban is segítséget tudjunk nyújtani – vagy megbízás esetén, képvisni tudjuk hazai és nemzetközi nyugdíjazással kapcsolatos ügyekben, szaktanácsadástól egészen a megállapított nyugdíj összegének ellenőrzéséig. Ezen kívül jogorvoslati lehetőséget is kínálunk szakosodott ügyvédek közreműködésével.

Megbízás esetén teljes körű nyugdíj ügyintézéshez kapcsolódóan a nyugdíjmegállapító határozatban foglaltakról, illetve a valós kereseti adatkról készített táblázatot ügyfeleink rendelkezésére bocsájtjuk. Ezzel igazolva egy élet munkájának eredményeként a megállapított nyugdíj összegének helyességét. Így nem merül fel kérdés, arra vonatkozóan, hogy a határozatban megállapított nyugdíj összege a nyugdíjba vonulás időpontjában helyesen lett-e kiszámolva. 

Önnek az a dolga, hogy élvezze, a gondtalan nyugdíjas éveit és a többit bízza ránk, mi megóvjuk a bonyolult jogszabályokra épülő ügyintézés nehézségeitől. Várjuk személyes megbeszélésre, előzetes nyugdíjszámításra, teljes körű (hazai és nemzetközi) nyugdíj és számos egyéb hivatali ügyintézésre ügyfélbarát irodánkban, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítva. 

Külföldön élő ügyfelek részére távügyintézés keretein belül tudjuk biztosítani valamennyi szolgáltatásunkat, így megkímélve a felesleges több körös ügyintézés nehézségeitől valamint egyéb kiadásoktól.

Számos szakmai elismeréssel, referenciával és sok elégedett ügyféllel rendelkezünk. 

Várjuk Önöket irodánkban előjegyzett időpontban vagy akár online platformokon is.

 Tisztelettel: Szatmáry Tünde Katalin

Nyugdíj szinten szinte minden 

Signature-NA.png

Németh ágnes

Hazai és nemzetközi társadalombiztosítási szakértő

Kormányhivatalnál eltöltött, több mint tíz éves munkám során szerzett, szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkezem. Feladataim közé tartozott, többek között a hazai és nemzetközi társadalombiztosítási ügyintézés és ehhez tartozó egyéb feladatok. Európai Egészségbiztosítási Kártya beszerzése, és CSOK otthonteremtési kamattámogatáshoz jogviszony igazolás igénylése. Bízza rám, hivatali ügyeinek intézését és Önnek nem kell több órát sorban állnia, a drága idejét elvesztegetnie, én elintézek és megoldok mindent Ön helyett. Kormányhivatalnál eltöltött éveim során éppen elég szakmai, gyakorlati tapasztalatra tettem szert, így Önnek az ügyét gördülékenyen és zökkenőmentesen tudom elintézni.

Várjuk Önöket, forduljanak hozzánk bizalommal! 
Németh Ágnes

Dávid Tamás

Dávid Tamás

Pénzügyi tanácsadó, üzleti vezető

Otthonosan mozgok a pénzügy teljes világában, több mint 30 pénzintézettel állok
kapcsolatban, így legyen szó:

● Hitelek : személyi kölcsön, babaváró, CSOK, jelzáloghitel, folyószámla, stb.
● Biztosítások : autó, lakás, egészség, baleset, élet, felelősség, szakmai, telephely stb.
● Megtakarítások : nyugdíj, gyermek, lakás, szabad felhasználás Euró és Dollár alapon is
● Állami támogatások, adókedvezmények.

Én segítek! A munkám díjmentes, mivel engem nem az ügyfelek fizetnek. Felügyeleti szerv a
Magyar Nemzeti Bank, így munkám precíz, pontos és megbízható. Több éves szakmai
tapasztalatot igyekszem átadni minden ügyfél számára azt a tudást, amire mindenkinek
szüksége van!

Keressen bizalommal, mert megéri.
Maradok tisztelettel,

error: A tartalom védett.